Lupič v kukle si zo stávkovej kancelárie odniesol 770 eur

NETKY.SK • 30 Marec 2015, 13:50 • 2 min
Lupič v kukle si zo stávkovej kancelárie odniesol 770 eur

KOŠICE - Polícia vyšetruje lúpežné prepadnutie pobočky stávkovej spoločnosti na Budapeštianskej ulici v Košiciach, ku ktorému došlo v piatok (27.3.) večer.

slovakia

left justify in out

Doposiaľ neznámy páchateľ s kuklou na hlave vošiel do pobočky o 19.10 h a od pracovníčky žiadal peniaze pod hrozbou ublíženia na zdraví. 
     

"Pracovníčka z obavy o svoj život a zdravie vydala páchateľovi finančnú hotovosť vo výške 770 eur. Následne muž vytiahol z vrecka neznámy predmet, ktorým žene striekol do tváre a s peniazmi ušiel," informovala dnes košická krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová. K zraneniu osôb nedošlo. 
     

Policajný vyšetrovateľ v tejto súvislosti začal trestné stíhanie pre zločin lúpeže. Polícia po páchateľovi intenzívne pátra. Ide o muža vo veku okolo 30 rokov, s výškou približne 170 centimetrov, zavalitej postavy. Oblečenú mal čiernu mikinu s kapucňou, modré rifle, na rukách čierne pletené rukavice. 
     

"Polícia touto cestou žiada o pomoc verejnosť, ak v uvedenom čase a mieste spozorovala pohyb podozrivej osoby, aby akékoľvek informácie, ktoré by pomohli objasniť tento čin a páchateľa vypátrať, oznámila na známom telefónnom čísle 158," uviedla Mésarová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies