Lupič si z banky v Podunajských Biskupiciach odniesol takmer 14-tisíc!

NETKY.SK • 24 Júl 2014, 11:09 • 2 min
Lupič si z banky v Podunajských Biskupiciach odniesol takmer 14-tisíc!

BRATISLAVA - Ozbrojený muž, ktorý v stredu popoludní lúpil v banke na Kazanskej ulici v bratislavských Podunajských Biskupiciach, si odniesol takmer 14-tisíc eur.

slovakia

left justify in out

V čase prepadu v pobočke nebol žiaden klient a nikto nebol zranený. Páchateľa v banke zachytila kamera. Ako agentúru SITA informovala bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová, muž mal asi 30 rokov, vysoký bol približne 180 cm, tvár mal mierne zarastenú, bol pevnej postavy. Na hlave mal čiernu šiltovku, oblečenú mal šedú mikinu a biele nohavice. Akékoľvek informácie, ktoré by polícii mohli pomôcť pri jeho vypátraní, možno oznámiť na ktoromkoľvek policajnom oddelení, prípadne na linke 158.

Na Kazanskej ulici sa v tomto roku lúpilo už štyrikrát. V marci 5. a 27. vylúpili rovnakú pobočku dvaja mladíci 25-ročný Lukáš a 22-ročný Ladislav. Ďalšia banková lúpež sa stala 22. mája, lúpil muž v čiernom roláku, posledná lúpež sa odohrala 23. júla. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies