Lupič prepadol stávkovú kanceláriu v Petržalke

NETKY.SK • 17 Január 2015, 15:37 • 2 min
Lupič prepadol stávkovú kanceláriu v Petržalke

BRATISLAVA - Policajti pátrajú po páchateľovi lúpeže v stávkovej kancelárii v bratislavskej Petržalke. Stávkovú kanceláriu na Beňadickej ulici v Bratislave prepadol podľa polície muž ozbrojený nožom okolo 14:03.

slovakia

left justify in out

Odniesol si odtiaľ približne 1 800 eur. Počas lúpeže sa nikomu nič nestalo, v stávkovej kancelárii okrem zamestnanca nebol žiadny klient, informovala bratislavská policajná hovorkyňa Karina Považanová.


Podľa prvých zistení ide o muža vysokého asi 180 cm, zavalitej postavy, tvár si maskoval kuklou. Oblečenú mal čiernu bundu a rifle. "Ak si občania všimli v čase okolo 14:03 na Beňadickej ulici v Bratislave a v jej okolí unikajúceho muža, alebo akékoľvek podozrivé konanie osoby, žiadame ich, aby nám informácie poskytli na čísle 158 alebo na ktoromkoľvek policajnom oddelení," dodala policajná hovorkyňa.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies