Lupič prepadol stávkovú kanceláriu na Heyrovského v Lamači

NETKY.SK • 25 Marec 2014, 18:08 • 2 min
Lupič prepadol stávkovú kanceláriu na Heyrovského v Lamači

BRATISLAVA - Policajti pátrajú po páchateľovi popoludňajšieho lúpežného prepadnutia v stávkovej kancelárií na Heyrovského ulici v bratislavskej mestskej časti Lamač.

slovakia

left justify in out

Ako agentúru SITA informovala bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová, ozbrojený maskovaný páchateľ vošiel do stávkovej kancelárie pár minút pred 16:30 a od jej pracovníčky žiadal pod hrozbou zbrane peniaze. Podľa doterajších zistení si zo stávkovej kancelárie odniesol približne 300 eur v modrej igelitovej taške. Po lúpeži ušiel smerom k zastávke MHD. Lúpež sa zaobišla bez zranení, v čase prepadu sa v stávkovej kancelárii nenachádzal žiaden klient.

 

Páchateľ bol ozbrojený krátkou strelnou zbraňou a podľa polície má približne 30 až 35 rokov, je strednej postavy, vysoký asi 170 až 175 cm. Oblečený mal tmavý sveter, na hlave čiernu šiltovku. Akékoľvek informácie o páchateľovi možno polícii oznámiť na bezplatnom čísle polície 158, prípadne osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona