Lupič, ktorý vyskočil z okna na polícii, čelí 7. obvineniu

NETKY.SK • 25 Január 2017, 09:07 • 2 min
Lupič, ktorý vyskočil z okna na polícii, čelí 7. obvineniu

BRATISLAVA - Lupič, ktorý v uliciach hlavného mesta prepadával hlavne dôchodcov a potom vyskočil z okna na policajnej stanici , čelí už siedmemu obvineniu.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťročného Bohuslava obvinili aj z prepadnutia 39-ročnej ženy. Ako informoval bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff, prepadol ju koncom vlaňajšieho novembra na chodníku medzi domami na Podzáhradnej ulici. Po krátkom zápase jej ukradol kabelku a spôsobil jej škodu zhruba 300 eur. Žena utrpela aj ľahké zranenia.

 

Policajti však stále zisťujú, či tento muž nemá na svedomí viac. Doteraz boli jeho obeťami hlavne starší ľudia. Bratislavčana chytili začiatkom januára krátko po jednom z prepadov. Vtedy skončil na policajnom oddelení na Osvetovej ulici, kde sa pokúsil vyskočiť z okna. Policajt sa mu v tom pokúšal zabrániť, zachytil ho za nohy, no pádu už nezabránil. Okolnosti tohto incidentu preveruje inšpekcia. Bohuslav už bol v minulosti viackrát trestaný, naposledy za drogovú trestnú činnosť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies