Lúpežník prepadol pobočku banky v Bratislave, ušiel s korisťou 8-tisíc eur

NETKY.SK • 5 Marec 2014, 18:35 • 2 min
Lúpežník prepadol pobočku banky v Bratislave, ušiel s korisťou 8-tisíc eur

BRATISLAVA - Lúpežníci z banky odniesli približne 8 000 eur.

slovakia

left justify in out

V Bratislave dnes dvaja páchatelia prepadli pobočku banky na Kazanskej ulici v Podunajských Biskupiciach. Ozbrojení maskovaní páchatelia vošli do banky pár minút po 16:00. Od pracovníčok žiadali pod hrozbou použitia zbrane peniaze. Podľa súčasných zistení si z pobočky odniesli približne 8 000 eur a ušli smerom k Tescu. Lúpež sa zaobišla bez zranení, v inkriminovanom čase sa v pobočke žiaden klient nenachádzal.

 

Podľa polície ide o dvoch ozbrojených mužov vo veku približne 25 rokov, vysokých asi 175-180 cm. Prvý páchateľ mal oblečené modré rifle, čiernu bundu do pol pása, kapucňu na hlave, tvár si kryl kuklou. Obuté tmavé tenisky. Druhý páchateľ mal oblečené modré rifle, čiernu mikinu s výrazným bielym nápisom, kapucňu na hlave, na očiach mal slnečné okuliare. Obuté mal tmavé tenisky. Bol tmavšej pleti. 

 

Akékoľvek informácie o páchateľoch môžu občania oznámiť na bezplatnom čísle polície 158, prípadne osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení. 

 

Agentúru SITA informovala bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies