Lúpež banky v bratislavskej Petržalke: Ozbrojený muž s kuklou na hlave si odniesol 2500 eur

NETKY.SK • 17 December 2015, 09:57 • 2 min
Lúpež banky v bratislavskej Petržalke: Ozbrojený muž s kuklou na hlave si odniesol 2500 eur

BRATISLAVA - Z pobočky banky na Rusovskej ceste v bratislavskej Petržalke si lupič odniesol finančnú hotovosť vo výške približne 2500 eur. Išlo o bankovky v rôznych nominálnych hodnotách. Informovala o tom dnes bratislavská krajská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová.

slovakia

left justify in out

Doposiaľ neznámy maskovaný a ozbrojený páchateľ prepadol pobočku v stredu (16.12.) pred 17.15 h. Od pracovníčok banky žiadal peniaze. Následne s finančnou hotovosťou ušiel smerom na Námestie hraničiarov. Počas prepadu sa v pobočke okrem zamestnancov nachádzal jeden klient, nikto neutrpel zranenie.

 

Podľa informácií polície je páchateľom muž vysoký približne 180 centimetrov, ktorý mal na hlave kapucňu, kuklu, slnečné okuliare, bol oblečený celý v čiernom a ozbrojený krátkou guľovou zbraňou. Akékoľvek informácie o jeho súčasnom pohybe či pobyte možno oznámiť na bezplatné číslo polície 158, prípadne osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies