Lupe Fiasco vydá nový album až v januári

NETKY.SK • 19 Október 2014, 15:16 • 2 min
Lupe Fiasco vydá nový album až v januári

USA - Americký rapper Lupe Fiasco vydá svoju dlho očakávanú piatu štúdiovku s názvom Tetsuo & Youth 20. januára.

slovakia

left justify in out

Prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter to oznámili predstavitelia vydavateľstva Atlantic Records. Tridsaťdvaročný interpret pritom plánoval album vydať už začiatkom tohto roka, v júni potom oznámil, že nahrávka sa dostane do predaja v auguste, no Atlantic Records však nakoniec vydanie odložili až na budúci rok. Rapper z novinky zatiaľ predstavil single Old School Love, Mission a Next To It.

 

Lupe Fiasco, vlastným menom Wasalu Muhammad Jaco, pochádza z Chicaga a na hudobnej scéne sa pohybuje od roku 2006, keď vydal debutový album Food & Liquor. Ten obsahoval hity ako napríklad Kick, Push alebo Daydreamin. O rok neskôr vydal svoju druhú štúdiovku s názvom The Cool, na ktorej hosťoval aj Snoop Dogg. V roku 2008 oznámil, že jeho ďalším albumom bude trojdisková nahrávka LupE.N.D., ktorá bude zároveň aj jeho poslednou. Práce na tomto albume však neskôr odložil na neurčito a namiesto toho nahral album Lasers (2011), s ktorým dobyl americký rebríček Billboard 200. Na ten nadviazal nahrávkou Food & Liquor II: The Great American Rap Album Pt. 1 (2012), pričom vlani plánoval vydať jej druhú časť. Svoje rozhodnutie však zmenil a namiesto toho začal pracovať na spomínanom albume Tetsuo & Youth. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona