Lunter sa pripojil k slovenskej hokejovej reprezentácii

NETKY.SK • 3 Apríl 2014, 17:57 • 2 min
Lunter sa pripojil k slovenskej hokejovej reprezentácii

BANSKÁ BYSTRICA - Útočník HC ´05 Banská Bystrica Mário Lunter sa pripojil k slovenskej hokejovej reprezentácii, ktorá sa práve v Banskej Bystrici pripravuje na májový svetový šampionát do Bieloruska.

slovakia

left justify in out

"Bude s nami od štvrtkového večerného tréningu a zotrvá s nami do konca tohto týždňa," uviedol na webe Slovenského zväzu ľadového hokeja tréner seniorského tímu Vladimír Vůjtek.

 

V stredu mužstvo opustili pre zdravotné problémy útočník Radoslav Tybor a obranca Ján Brejčák. Obaja odišli do domáceho liečenia. Trénerovi Vůjtkovi spôsobujú vrásky na čele informácie o zranených hráčoch, ktorých je opäť viacero. "Plánovali sme povolať obrancu Hradca Králové Petra Mikuša, ale ten je zranený. Na jeho miesto príde od utorka na zraz do Bratislavy obranca Dukly Trenčín Peter Čerešňák," pridal ďalšiu správu na hockeyslovakia.sk Vůjtek. 

 

Slovákov čakajú na budúci týždeň v Bratislave v rámci série Euro Hockey Challenge už aj prvé prípravné zápasy, keď privítajú 11. a 13. apríla Rusko. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona