Lukšík z Aue do Saarbrückenu

NETKY.SK • 8 Júl 2015, 13:24 • 2 min
Lukšík z Aue do Saarbrückenu

SAARBRÜCKEN - Slovenský futbalista Filip Lukšík bude v kariére pokračovať vo štvrtej najvyššej nemeckej súťaži - Regionálnej lige juhozápad. Tridsaťročný ľavý obranca sa stal akvizíciou 1. FC Saarbrücken, s ktorým podpísal zmluvu do 30. júna 2016 s opciou na ďalší rok.

slovakia

left justify in out

Svojmu novému zamestnávateľovi je pre tréningový proces k dispozícii už od stredy. Banskobystrický rodák bol naposledy hráčom druholigového Erzgebirge Aue.

 

"Sme radi, že môžeme privítať Filipa Lukšíka v našom tíme. Potrebovali sme posilu na ľavú stranu, spĺňa naše požiadavky," uviedol na oficiálnom klubovom webe predstaviteľ Saarbrückenu Milan Šašič. "Poznám ho zo spoločného pôsobenia v Aue a teší ma, že môžeme nadviazať na našu spoluprácu. Pomôže nám naplniť naše ciele. Je úplným profesionálom a stotožňuje sa s našou víziou," doplnil tréner 1. FC Falko Götz.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona