Lukšík na skúške v tíme Erzgebirge Aue

NETKY.SK • 8 Január 2014, 11:15 • 2 min
Lukšík na skúške v tíme Erzgebirge Aue

BRATISLAVA - Slovenský futbalista s reprezentačnými skúsenosťami (2 štarty) a naposledy hráč corgoňligového klubu Spartak Myjava Filip Lukšík (nar. 3. februára 1985) sa od stredy pripravuje v nemeckom druholigovom tíme FC Erzgebirge Aue, v ktorom pôsobí aj ďalší Slovák Jakub Sylvestr.

slovakia

left justify in out

Na "próbe" by mal byť 28-ročný univerzál ľavej strany ihriska do nedele 12. januára. Informuje o tom oficiálna internetová stránka účastníka II. bundesligy, ktorému po devätnástich odohraných kolách sezóny 2013/2014 v konkurencii 18 tímov patrí v tabuľke 16. priečka s 21 bodmi.

Rodák z Banskej Bystrice Lukšík prišiel do Myjavy vlani v lete zo Slovana Bratislava, koncom decembra však na "kopaniciach" ukončil pôsobenie a v súčasnosti je voľným hráčom. V doterajšej kariére si 186 cm vysoký ľavonohý futbalista obliekal aj dresy Banskej Bystrice, Olomouca, českého Třinca, Trenčína, poľského klubu Odra Wodzislaw, Senice i holandského mužstva ADO Den Haag. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies