Luke Bryan vystúpi počas Super Bowlu

NETKY.SK • 23 Január 2017, 09:06 • 2 min
Luke Bryan vystúpi počas Super Bowlu

LOS ANGELES - Americký country spevák a skladateľ Luke Bryan vystúpi počas 51. ročníka Super Bowlu - finále Národnej ligy v americkom futbale (NFL). Podujatie sa bude konať 5. februára v texaskom Houstone a Bryan počas neho zaspieva americkú hymnu. Štyridsaťročný interpret prezradil novinku vo videu, ktoré zverejnil prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter.

slovakia

left justify in out

V polčasovej prestávke Super Bowlu vystúpi americká speváčka Lady Gaga, ktorá minulý rok na podujatí zaspievala americkú hymnu.

 

Thomas Luther "Luke" Bryan sa pohybuje na hudobnej scéne od roku 2006. Na konte má štúdiovky I'll Stay Me (2007), Doin' My Thing (2009), Tailgates & Tanlines (2011), Crash My Party (2013) a Kill the Lights (2015). S poslednými dvoma menovanými dobyl americký rebríček Billboard 200, pričom rovnaký úspech zaznamenal aj s kompiláciou Spring Break...Here to Party (2013). Vydal množstvo úspešných singlov ako napríklad Do I, Country Girl (Shake It for Me), I Don't Want This Night to End, Drunk on You, That's My Kind of Night alebo Play It Again.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies