Lukáša Adamca čaká v lete veľa koncertov a nahrávania

NETKY.SK • 6 Júl 2015, 11:28 • 2 min
Lukáša Adamca čaká v lete veľa koncertov a nahrávania

BRATISLAVA - Slovenský spevák Lukáš Adamec v týchto dňoch veľa koncertuje. „To vlastne robím stále,“ zasmial sa v rozhovore pre agentúru SITA.

slovakia

left justify in out

„Veľa času teraz venujeme tiež tvorbe, nahrávaniu nových piesní a dolaďovaniu tých starých. A okrem toho, že sme z akustického tria urobili plnohodnotnú kapelu, mám rozbehnutú aj spoluprácu s Horskou Chatou, na ktorú sa môžu určite tešiť či už moji fanúšikovia alebo fanúšikovia Horskej Chaty, lebo to bude stáť za to,“ poznamenal víťaz druhého ročníka Česko Slovenskej SuperStar. „Na jeseň budú veci jasnejšie a bude sa o nich viac hovoriť. Pripravujeme nové single, klipy a podobne,“ uviedol.


V divadle má známy rocker momentálne voľno. „V divadle sú teraz prázdniny, takže celé moje fungovanie sa točí výhradne okolo spevu. Divadlo mi popravde veľmi chýba, ale na jeseň sa bude opäť hrať Jesus Christ Superstar, kde stvárňujem jednak Judáša, ale aj dvojrolu Annas-Simon,“ prezradil 28-ročný Košičan.


Záver leta by si Adamec chcel spestriť rodinnou dovolenkou. „Určite by sme radi s manželkou a malým Teom ku koncu leta niekam zmizli. Muzikanti to majú ťažšie, lebo musia manévrovať medzi termínmi koncertov. Ale leto si spestrujeme, ako sa dá, či už športom alebo kultúrne, takže sa dá povedať, že dovolenkujeme, keď uznáme za vhodné,“ povedal spevák. „Chceli by sme malého zobrať k moru, tak uvidíme, ako nám naše plány tento rok vyjdú. V našej rodine je známe a zaužívané, že sa plány menia z hodiny na hodinu a často,“ dodal.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies