Lukáš Tesák odchádza z Arsenalu Tula

NETKY.SK • 22 Január 2016, 17:27 • 2 min
Lukáš Tesák odchádza z Arsenalu Tula

BRATISLAVA - Slovenský futbalový reprezentant Lukáš Tesák v tomto zimnom transferovom období odíde z Arsenalu Tula do iného klubu.

slovakia

left justify in out

V súvislosti s 30-ročným ľavým obrancom (nar. 8. marca 1985) to tvrdí ruský portál sportbox.ru. Tesák neodcestuje s výpravou ruského druholigistu na sústredenie na Cyprus: kde napokon zakotví, zatiaľ nie je známe. Futbalovou budúcnosťou rodáka zo Žiaru nad Hronom sa momentálne zaoberajú jeho agenti.
Tesákovo meno sa v uplynulých dňoch skloňovalo s možným odchodom do niektorého z kazašských klubov. Hráčov manažér údajne ponúkol ľavonohého krajného zadáka s ofenzívnymi chúťkami trom mužstvám z najvyššej kazašskej súťaže - Astane, Ordabasy a Atyrau, v zozname uchádzačov o jeho služby je vraj aj Tobol Kostanaj.


V doterajšej hráčskej kariére účinkoval Lukáš Tesák aj v Dubnici, Žiline, Rimavskej Sobote, Senici, Prešove, ukrajinskom klube Zaria Lugansk či ruskom Torpede Moskva. Hráčom Arsenalu Tula je od jesene 2014, v tejto sezóne sa dostal na trávnik 19-krát. V najcennejšom drese nastúpil zatiaľ dvakrát - tréner A-tímu SR Ján Kozák mu dal vlani príležitosť 5. septembra v kvalifikačnom dueli v Oviede proti domácemu Španielsku a 17. novembra v domácom prípravnom súboji v Žiline proti Islandu - v oboch prípadoch odohral celé stretnutie.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies