Lukáš Tesák o spoluhráčovi Aršavinovi: Je to veľký majster

NETKY.SK • 19 Apríl 2016, 10:02 • 2 min
Lukáš Tesák o spoluhráčovi Aršavinovi: Je to veľký majster

ALMATY - Obranca slovenskej futbalovej reprezentácie Lukáš Tesák prezradil, že si v kazašskom klube Kajrat Almaty veľmi dobre rozumie s ruskou hrajúcou legendou Andrejom Aršavinom.

slovakia

left justify in out

Tridsaťjedenročný rodák zo Žiaru nad Hronom aj člen All-Stars ME 2008 pribudli do kádra úradujúceho vicemajstra Kazachstanu iba pred niekoľkými týždňami. "Andrej je veľký majster, navzájom si veľmi dobre rozumieme," skonštatoval niekdajší hráč Arsenalu Tula či Torpeda Moskva pre oficiálnu stránku Kajratu.

 

Andrej Aršavin si v minulosti urobil dobré meno predovšetkým v Zenite Petrohrad, žiaril aj v začiatkoch počas angažmánu v anglickom Arsenale Londýn. Pred transferom do Kajratu krátko pôsobil v Kubani Krasnodar. V rokoch 2002 - 2012 bol stabilným hráčom ruskej "zbornej", ktorá je druhým súperom Slovenska v základnej B-skupine na ME 2016 vo Francúzsku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies