VIDEO Lukas Podolski zahral najhorší rohový kop vo svojom živote

NETKY.SK • 4 Marec 2015, 17:15 • 2 min
VIDEO Lukas Podolski zahral najhorší rohový kop vo svojom živote

MILÁNO – Nemecký reprezentant Lukas Podolski odišiel z Arsenalu na hosťovanie do Interu Miláno, kde sa však trápi a nevie nájsť svoju stratenú formu. Problém však bude možno oveľa zložitejší ako si všetci mysleli.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdeväťročný útočník stratil svoju formu a potvrdilo sa to aj týmto žalostným pokusom o zahratie rohového kopu vo víkendovom zápase Interu proti Fiorentine. Tréner Roberto Mancini si uvedomuje, že Podolski nie je tým hráčom, akým býval v jeho najlepších rokoch a nezaradil ho do zostavy ani na vyraďovacie zápasy v Európskej lige.

V 16.minúte vybojovalo Inter Miláno rohový kop, ktorý išiel zahrávať legionár Podolski. Bol to však jeho najhorší rohový kop v živote, keď sa mu podarilo kopnúť najprv do rohovej zástavky a až potom do lopty. Tá skončila presne na nohách hráča Fiorentiny, ktorá si po tomto rohu vypracovala nebezpečnú šancu na skórovanie.

 

Museli by sme si dlho lámať hlavu nad tým, či sme už videli horšie kopnutý rohový kop ako tento. Každopádne má Lukas ďalší dôvod na zlepšenie svojich výkonov, keďže tento kiks iba podčiarkuje jeho mizériu.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona