Lukáš Jánošík je po operácii, musí pauzovať 4 - 6 týždňov

NETKY.SK • 18 Február 2016, 13:34 • 2 min
Lukáš Jánošík je po operácii, musí pauzovať 4 - 6 týždňov

BRATISLAVA - Futbalista MŠK Žilina Lukáš Jánošík, ktorý pre zranenie členka predčasne odcestoval domov zo sústredenia mužstva v Slovinsku, napokon musel ísť pod nôž.

slovakia

left justify in out

Talentovaný 21-ročný ofenzívny univerzál (nar. 5. marca 1994) sa v stredu podrobil operačnému zákroku a minimálne jeden mesiac bude pauzovať. "Roztrhnutá šľacha v členku mu spôsobí nútený oddych štyri až šesť týždňov," uvádza oficiálna internetová stránka žilinského klubu na margo člena širšieho kádra slovenskej reprezentácie do 21 rokov.


Jánošík sa zranil v sobotňajšom víťaznom prípravnom dueli proti domácemu slovinskému tímu NK Olimpija Ľubľana (2:0), v ktorom po zmene strán v 47. min gólom spečatil triumf klubu spod Dubňa.

 

"Protihráč mi celou váhou pristúpil členok. Neviem, čo s tým mám, nemôžem poriadne dostúpiť. Mierne sa to od stretnutia s Ľubľanou zlepšilo, musím však absolvovať vyšetrenie. Ak to bude zlé, nevyhnem sa operácii, ale to je najhoršie riešenie, ktoré sa, dúfam, nepotvrdí," uviedol optimisticky ešte v pondelok na webe žilinského klubu Lukáš Jánošík, ktorý okrem účinkovania v Žiline bol aj na hosťovaní v Rimavskej Sobote a Liptovskom Mikuláši.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona