Lukaku sa po góle rozplakal, myslel na rodinu

NETKY.SK • 19 Jún 2016, 13:21 • 2 min
Lukaku sa po góle rozplakal, myslel na rodinu

BORDEAUX - Dvojgólový hrdina Belgicka v sobotňajšom dueli s Írskom (3:0) v rámci E-skupiny ME vo Francúzsku Romelu Lukaku po zápase prezradil, prečo sa po prvom strelenom góle rozbehol k lavičke náhradníkov, na ktorej sedel jeho brat Jordan a tréner "červených diablov" Marc Wilmots.

slovakia

left justify in out

Médiá na celom svete ponúkli obrázky, ako obidvoch vystískal a rozplakal sa. "Keď som dosiahol prvý gól, náhle som si uvedomil, čím všetkým sme si s bratom museli prejsť, aby sme si mohli zahrať na ME. Nechcel som, aby ľudia videli moje slzy, preto som dlhšie stískal Jordana," vyhlásil podľa portálu sportowefakty.wp.pl Romelu Lukaku, ktorý dvomi zásahmi umlčal svojich kritikov.


Dvadsaťtriročný rodák z Antverp priznal, že vďačí za veľa najmä svojej matke, s ktorou sa život nemaznal. "Naša rodina mala v minulosti vážne finančné problémy. Len málo ľudí o nich vie. Preto som vďačný Bohu za všetko, čo teraz prežívam," doplnil hráč anglického Evertonu.


K futbalovej téme R. Lukaku podotkol aj niečo v zmysle, že jeden zápas ešte nerobí celý šampionát. "Jedno víťazstvo je fajn, ale musíme ďalej stupňovať svoj výkon. Toto je náš čas a musíme ho využiť. Dať do toho všetko a pokúsiť sa priniesť na konci domov víťazný pohár," dodal R. Lukaku.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona