Lukaku pred zápasom trafil loptou diváčku, ospravedlnil sa

NETKY.SK • 17 August 2015, 08:29 • 2 min
Lukaku pred zápasom trafil loptou diváčku, ospravedlnil sa

SOUTHAMPTON - Belgický futbalista v službách FC Everton Romelu Lukaku sa pred sobotňajším stretnutím 2. kola najvyššej anglickej súťaže na pôde Southamptonu zachoval ako skutočný džentlmen.

slovakia

left justify in out

Počas predzápasovej rozcvičky trafil loptou staršiu diváčku v hľadisku. Dvadsaťdvaročný útočník sa ihneď po incidente išiel fanúšičke domácich osobne ospravedlniť. Prekvapenej dáme venoval objatie a svoj dres.

 

Rodák z Antverp sa stal hrdinom aj na trávniku, keď k triumfu Evertonu 3:0 prispel dvoma gólmi. "Možno by mohol triafať do publika pred každým zápasom," zažartoval po stretnutí tréner hostí Roberto Martínez.

 

Podobnú situáciu zažil v ostatnej sezóne aj stredopoliar Manchestru City Yaya Touré. Počas zápasu na ihrisku Queens Park Rangers náhodou trafil loptou 5-ročné dievčatko. Tridsaťdvaročný legionár z Pobrežia Slonoviny vtedy malej fanúšičke venoval svoj podpísaný dres. Informácie zverejnilo britské periodikum Daily Mail.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies