Lukaku po lekárskej prehliadke: Keď sa ozval ManUtd, nebolo o čom uvažovať

NETKY.SK • 9 Júl 2017, 11:04 • 2 min
Lukaku po lekárskej prehliadke: Keď sa ozval ManUtd, nebolo o čom uvažovať

LOS ANGELES - Belgický futbalový reprezentant v službách anglického FC Everton Romelu Lukaku je po sobotňajšej lekárskej prehliadke v Los Angeles v Spojených štátoch amerických už len krok od skompletizovania prestupu do Manchestru United.

slovakia

left justify in out

"Červení diabli" už potvrdili dohodu s Evertonom v súvislosti s prestupovou čiastkou, podľa britských médií by malo ísť o odstupné vo výške 75 miliónov libier. Dvadsaťštyriročný útočník bol v uplynulej sezóne s 25 gólmi druhý v poradí kanonierov anglickej Premier League, Evertonu pomohol k 7. priečke.

"Je to príležitosť, o ktorej som od detstva sníval," povedal Lukaku v rozhovore pre ESPN FC. Keď sa ozval Manchester United, nebolo o čom uvažovať. Kto by povedal nie najväčšiemu klubu na svete? Najlepší štadión v Anglicku. Najlepší fanúšikovia. Je to skvelá príležitosť. Vždy som hovoril, že chcem pôsobiť v klube, ktorý bojuje o každú jednu trofej. Som nadšený z možnosti byť súčasťou jeho histórie; verím, že sa tak stane. Vždy sa chcem zlepšovať."

Romelu Lukaku sa v Manchestri opäť zíde s portugalským trénerom Josém Mourinhom. Ten bol na lavičke FC Chelsea, keď Londýnčania v lete 2014 predali Lukakua do Evertonu. Podľa antverpského rodáka je Portugalčan najlepším koučom na svete. "Pod Mourinhom som chcel hrať od desiatich rokov. Hovorili sme spolu o klube, o tom, čo odo mňa očakáva. Je skvelé opäť s ním spolupracovať," doplnil pre ESPN FC Lukaku.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Štefunková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies