Luka Modrič: Island nesmieme podceniť

NETKY.SK • 11 November 2013, 17:20 • 2 min
Luka Modrič: Island nesmieme podceniť

ZÁHREB - Ľavý obranca Danijel Pranjič nahradí v zostave Chorvátska v barážovom dvojzápase o postup na MS 2014 vo futbale proti Islandu zraneného Ivana Striniča. Otázny pre piatkový prvý zápas v Reykjavíku je aj útočník Ivica Olič, ale v odvete o štyri dni neskôr v Záhrebe by už mohol nastúpiť.

slovakia

left justify in out

"Zranenie Striniča je zatiaľ neprehľadné, viac budeme vedieť po röntgene. Čo sa týka Oliča, ide skôr o natiahnutie než roztrhnutie svalu, čiže jeho účasť v odvete je pravdepodobná," vyhlásil tréner Chorvátov Niko Kovač. Podľa jeho slov bude chorvátskou prioritou streliť na Islande gól a dobre brániť.

"Chceme dať gól a potom hrať s rozumom," uviedol Kovač, ktorý len nedávno nahradil pri kormidle Igora Štimaca. Ten sa rozhodol odstúpiť po tom, čo doviedol reprezentáciu iba do baráže, lebo cieľom bol priamy postup do Brazílie. Jeden z kľúčových chorvátskych hráčov, stredopoliar Luka Modrič z Realu Madrid, varuje pred podcenením Islanďanov. "Majú niekoľko skvelých hráčov. Pozor si musíme dať na stredopoliara Tottenhamu Gylfiho Sigurdssona, útočníka Ajaxu Kolbeina Sigthorssona a tiež skúsenosťami podkutého Eidura Gudjohnsena," tvrdí Modrič.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies