Luis Suarez si prebral Zlatú kopačku, teší sa na zápas proti Realu

NETKY.SK • 16 Október 2014, 07:10 • 2 min
Luis Suarez si prebral Zlatú kopačku, teší sa na zápas proti Realu

BARCELONA - Uruguajský futbalista Luis Suarez si v stredu prebral Zlatú kopačku pre najlepšieho kanoniera v Európe.

slovakia

left justify in out

Útočník FC Barcelona obdržal ocenenie za 31 gólov, ktoré vsietil v drese FC Liverpool v uplynulej sezóne Premier League. O prvenstvo sa delí s Cristianom Ronaldom, Portugalčan zaznamenal rovnaký počet presných zásahov v ročníku 2013/14 za Real Madrid. 

 

Suarez si prebral trofej z rúk Kennyho Dalglisha, ktorý ho v roku 2011 angažoval do tímu z Anfield Road. "Veľkú zásluhu na mojom úspechu v Anglicku má aj tento pán, ktorý ma priviedol do Liverpoolu," uviedol na Dalglishovu adresu Suarez. Ten zároveň dodal, že sa nevie dočkať svojho debutu v španielskej Primera Division. 

Trest od FIFA za uhryznutie Taliana Giorgia Chielliniho mu vyprší na budúci týždeň, Barcelona sa v rovnakom termíne stretne v prestížnom derby s Real Madrid. "Na El Clasico sa veľmi teším, samozrejme, ak ma tréner nominuje a dostanem šancu hrať. Som zdravý, cítim sa vo forme," dodal Suarez.

Duel Real Madrid - FC Barcelona je na programe 25. októbra.
 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona