Luis Suárez sa dozvie verdikt CAS do niekoľkých dní od piatka

NETKY.SK • 6 August 2014, 15:12 • 2 min
Luis Suárez sa dozvie verdikt CAS do niekoľkých dní od piatka

LAUSANNE - Uruguajský futbalový útočník Luis Suárez sa pravdepodobne už do niekoľkých dní od piatkového neverejného pojednávania dozvie verdikt Športového arbitrážneho súdu (CAS) vo švajčiarskom Lausanne.

slovakia

left justify in out

CAS oznámil takýto odhad v stredu.

Letná posila FC Barcelona sa odvolala proti dištancu na 9 súťažných zápasov, resp. 4 mesiace od Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA), ktorá súhlasila so zrýchleným konaním vzhľadom na začiatok súťažného ročníka 2014/2015. Suárez pyká za to, že počas nedávnych MS v Brazílii v zápale boja pohrýzol Taliana Giorgia Chielliniho. Nebol to pritom jeho prvý výstrelok takéhoto typu. Na stranu Juhoameričana sa pridali aj nový zamestnávateľ a národná asociácia.

 

Barcelona vstúpi do novej sezóny Primera División 24. augusta doma proti Elche. Ak Suárez u CAS neuspeje, nútene bude pauzovať do 25. októbra. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona