Luis Suárez podľa vlastných slov stihne MS

NETKY.SK • 28 Máj 2014, 16:33 • 2 min
Luis Suárez podľa vlastných slov stihne MS

LONDÝN - Najlepší kanonier uplynulej sezóny anglickej Premier League Luis Suárez vyhlásil, že bude zdravotne v poriadku natoľko, aby pomohol Uruguaju na nadchádzajúcich futbalových majstrovstvách sveta v Brazílii (12. júna - 13. júla).

slovakia

left justify in out

Útočník FC Liverpool podstúpil minulý štvrtok operáciu kolena a jeho štart na svetovom šampionáte je otázny. Uruguajčanov klubový spoluhráč Glen Johnson, ktorý je v nominácii Anglicka na MS 2014, však tvrdí, že Suárez bude čoskoro fit. "Rozprával som sa s Luisom a nemyslí si, že je to s ním zlé. Podľa jeho slov bude v poriadku," vyhlásil obranca "The Reds".

 

Luis Suárez dal v najvyššej anglickej súťaži počas uplynulého ročníka 31 gólov. Anglicko sa stretne s Uruguajom na MS 19. júna. Okrem spomenutých dvoch krajín sú v základnej D-skupine aj Kostarika a Taliansko.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona