Luis Suárez oslávil svoje narodeniny na lavičke náhradníkov

NETKY.SK • 25 Január 2015, 18:45 • 2 min
Luis Suárez oslávil svoje narodeniny na lavičke náhradníkov

BARCELONA – Útočník Barcelony Luis Suárez včera oslávil svoje 28.narodeniny a tréner Luis Enrique mu dal vskutku netradičný darček. V zápase proti Elche ho nechal sedieť na lavičke náhradníkov.

slovakia

left justify in out

Po zápase sa ozvaly hlasy kritizujúce jeho rozhodnutie, tréner Luis Enrique však bol spokojný, keďže Barcelona zdolala svojho súpera jednoznačne 6-0. Títo súperi sa tento mesiac stretli už po tretíkrát, keď odohrali spolu dva zápasy v pohári Copa del Rey. Katalánsky gigant najprv na domácom ihrisku zdolali Elche 5-0 a v odvete si skóre vylepšili Ďalším debaklom 4-0.

Na otázku prečo nechal Suáreza iba na lavičke, tréner Luis Enrique odpovedal: "Nepoznám ani jedného hráča, ktorý by nechcel hrať, avšak na ihrisku môžu byť iba 11 a je na trénerovi, ktorých hráčov si vyberie. Zápas trvá 90 minút a má rôzne fázy. Na začiatku je súper svieži, dokáže v takýchto zápasoch priebežný výsledok brániť a každý tím musí nájsť spôsob ako tú obranu prekonať. Ihrisko tiež nebolo v najlepšom stave a chíľu trvalo, kým sa nám podarilo streliť prvý gól. Po prvom góle sme hrali uvoľnenejšie a kontrolovali sme zápas. Som spokojný s výkonom tímu."

Po 20.kole Barcelona stále stráca na Real Madrid jeden bod, avšak kráľovský klub má ešte jeden zápas k dobru.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies