Luis Suárez by sa jedného dňa rád vrátil do Liverpoolu

NETKY.SK • 28 Január 2016, 17:24 • 2 min
Luis Suárez by sa jedného dňa rád vrátil do Liverpoolu

BARCELONA – Elitný útočník Barcelony Luis Suárez prezradil, že v budúcnosti by sa rád vrátil do Premier League, ale iba v prípade, že by mohol opäť hrať za Liverpool.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdeväťročný futbalista, ktorý v tejto sezóne strelil v drese Barcelony už 30 gólov, strávil v anglickom klube 3,5 roka. Do katalánskeho klubu prišiel v lete 2014 za 75 miliónov libier.
 

Suárezova minulosť bola poriadne kontroverzná, keď počas svojej kariéry uhryzol až troch hráčov a bol obviňovaný aj z rasizmu. Fanúšikovia Liverpoolu ho však aj napriek tomu majú navždy vo svojich srdciach a tieto pocity sú vzájomné.

 

"Nikdy neviete, čo vás vo futbale čaká, ale keby som sa vrátil do Anglicka, tak by som hral jedine za Liverpool. Nikdy by som nehral za žiadny iný klub Premier League," povedal Suárez. "Chýbajú mi fanúšikovia Liverpoolu. Atmosféra na Anfield Road je neuveriteľná, naozaj neuveriteľná. Každý, kto hral za Liverpool vie, že najdôležitejší sú fanúšikovia. Oni vedia, že sú v mojom srdci."
 

Suárez je s 18 gólmi momentálne najlepším strelcom La Liga, keď predstihol kanonierov ako Karim Benzema, Cristiano Ronaldo, Neymar, Leo Messi či Gareth Bale.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies