Luis Suárez a Gerard Piqué čakali po zápase na hráčov Espanyolu v šatni

NETKY.SK • 7 Január 2016, 12:50 • 2 min
Luis Suárez a Gerard Piqué čakali po zápase na hráčov Espanyolu v šatni

BARCELONA – Vo včerajšom prvom osemfinálovom zápase španielskeho pohára Copa del Rey porazila Barcelona konkurenčný Espanyol 4-1. V zápase a najmä po ňom to však poriadne iskrilo.

slovakia

left justify in out

Hosťujúci Espanyol dohrával zápas s deviatimi hráčmi na ihrisku, keďže v katalánskom derby to vrelo. Zápas sa niesol v réžii Lionela Messiho, ktorý strelil dva góly (jeden z nádherného priameho kopu) a na ďalšie dva prihrával. Okrem toho sa však ocitol aj uprostred šarvátky medzi oboma barcelonskými tímami. V druhom polčase hráč Espanyolu strčil do Neymara a pri následnej strkanici bol aj Messi.

 

img

Španielske noviny COPE informovali, že po zápase si Javier Mascherano, Luis Suárez a Gerard Piqué počkali hráčov Espanyolu v šatni. Chcel sa k nim pridať aj Sergio Busquets, však celý incident napokon upokojil tréner Luis Enrique.

Anglický denník The Mirror priniesol správy, že Suárezovo správanie sa objavilo aj v pozápasovej správe rozhodcu. Ten do správy uviedol, že Uruguajčan čakal na hráčov Espanyolu v tuneli, kde na nich kričal: "Čakám na vás, poďte sem vy nuly."

 



V správe rozhodcu Martineza Munueru sa uvádza, že Pape Diop bol vylúčený zaurážky Suárezovej matky, ktoré viedli k pozápasovým šarvátkam v tuneli.

"Po zápase, keď hráči Espanyolu išli hore po schodoch, ich v tuneli čakal hráč Barcelony Luis Suárez, ktorý na nich vykrikoval rôzne urážky," uvádza sa v správe.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies