Luis Enrique: Posledné kolo bude napínavé

NETKY.SK • 9 Máj 2016, 18:50 • 2 min
Luis Enrique: Posledné kolo bude napínavé

BARCELONA – Tréner Barcelony Luis Enrique vyhlásil, že jeho zverenci si zaslúžia byť majstrami Španielska šiestykrát v posledných ôsmich sezónach.

slovakia

left justify in out

Barca sa stane majstrom 2015/16, keď v poslednom kole 15.mája vyhrá na ihrisku Granady (16.), alebo uhrá rovnaký výsledok ako Real Madrid na pôde Deportiva La Coruňa (13.).

"Dúfam, že v poslednom zápase sezóny podáme sústredený výkon a vyhráme majstrovský titul," povedal Enrique po víťazstve 5-0 v derby zápase proti Espanyolu. "V jedinom zápase budeme hrať za 38 ligových zápasov."
 

 

 

Ešte 1.apríla strácal Real Madrid 10 bodov na vedúcu Barcelonu. Avšak 11 víťazstvami v rade sa zverenci trénera Zinedina Zidana dotiahli na rozdiel jediného bodu.

Real Madrid získa svoj prvý majstrovský titul od roku 2012, ak sa mu podarí vyhrať a Barcelona nezvíťazí v Granade. V prípade, že by Barcelona prehrala a Real Madrid remizoval, tak by boli za majstrov korunovaní opäť Katalánci vďaka lepšej bilancii vo vzájomných zápasoch v tejto sezóne.

 



"Bude to napínavé. Real Madrid je v rovnakej situácii ako my, hráme na ihriskách súperov a musíme zvíťaziť," dodal Luis Enrique. "Všetci vieme o čo hráme a budeme veľmi motivovaní."

Atlético Madrid malo pred 37.kolom rovnaký počet bodov ako Barcelona, avšak prekvapivá prehra 1-2 na ihrisku zostupujúceho Levante ukončila ich nádeje na zisk titulu. Jediným súperom Barcelony v boji o titul tak zostal Real Madrid.

 



"Teraz sme druhý a zostáva odohrať už len jediný zápas. Stať sa však môže čokoľvek," povedal tréner Realu Madrid Zidane. "Futbal je nevyspytateľný. Musíme si veriť a bojovať až do konca."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies