Luis Enrique bude v pohári šetriť hráčov Barcelony

NETKY.SK • 2 December 2014, 15:36 • 2 min
Luis Enrique bude v pohári šetriť hráčov Barcelony

BARCELONA - Futbalisti FC Barcelona nenastúpia na stredajší prvý zápas šestnásťfinále Kráľovského pohára proti Huesce s najkvalitnejšou jedenástkou.

slovakia

left justify in out

Proti treťoligistovi dostanú šancu hráči, ktorí nenastupujú pravidelne. "Je to pre nich dobrá príležitosť," uviedol pred duelom na severovýchode Španielska tréner Barcelony Luis Enrique.

 

Súboj s Huescou by mal pomôcť najmä Pedrovi, ktorý po príchode Luisa Suáreza nedostáva v Barcelone dostatok príležitostí a trápi sa aj strelecky. Majster sveta a Európy dal zatiaľ jeden gól v dvanástich ligových zápasoch a v Lige majstrov sa ešte nepresadil. V roku 2009 sa Pedro stal prvým hráčom, ktorý skóroval v šiestich rôznych súťažiach v priebehu dvanástich mesiacov. Podarilo sa mu to vďaka zásahom v La Lige, Kráľovskom pohári, Lige majstrov, španielskom Superpohári, európskom Superpohári a na majstrovstvách sveta klubov. Luis Enrique verí, že Pedro sa vráti do starej formy. "Hráči často striedajú dobré a zlé momenty. Potrebujú len čas, keď sa im nedarí," doplnil kouč Barcelony. 

 

Odveta súboja Kataláncov s Huescou je na programe 16. decembra na Camp Nou. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies