Lugano bráni Suáreza: V šestnástke sa dejú aj horšie veci

NETKY.SK • 25 Jún 2014, 09:46 • 2 min
Lugano bráni Suáreza: V šestnástke sa dejú aj horšie veci

RIO DE JANEIRO - Obranca uruguajskej futbalovej reprezentácie Diego Lugano si nemyslí, že sa jeho spoluhráč Luis Suárez v utorňajšom zápase D-skupiny proti Taliansku (1:0) nejako významne previnil.

slovakia

left justify in out

Útočník FC Liverpool podľa všetkého pohrýzol do ramena talianskeho obrancu Giorgia Chielliniho. Medzinárodná futbalová federácia (FIFA) voči hriešnikovi začala disciplinárne konanie.

 

"Nič závažné som si nevšimol. Z môjho pohľadu ako obrancu sa vlastne nič nestalo. V pokutovom území sa stávajú aj horšie veci. Pristavme sa však pri tom, ako sa na ihrisku správa Chiellini. Samozrejme, je to dobrý hráč, ale neustále len plače, zdržiava, domáha sa faulov a sťažuje sa na súperov u rozhodcu. Po ľudskej stránke je to jedno veľké sklamanie," citoval portál football-italia.net 33-ročného stopéra, ktorý v uplynulej sezóne hrával v anglickom klube West Bromwich Albion. 

Rovnako ako pred štyrmi rokmi v JAR sa futbalisti Talianska aj na terajšom svetovom šampionáte v Brazílii porúčali už po účinkovaní v základnej skupine. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona