VIDEO Ľudská Barbie Valeria Lukyanova zverejnila svoj prvý singel

NETKY.SK • 30 Október 2015, 15:10 • 2 min
VIDEO Ľudská Barbie Valeria Lukyanova zverejnila svoj prvý singel

BRATISLAVA - Ukrajinská modelka a dídžejka Valeria Lukyanova, známa predovšetkým ako ľudská verzia bábiky Barbie, predstavila svoj prvý hudobný počin s názvom Jack Your Barbie.

slovakia

left justify in out

Na vzniku piesne v štýle tanečnej hudby zo začiatku milénia sa podieľal aj ukrajinský muzikant Eugene Jevtukhov, ktorý vystupuje pod umeleckým menom DJ Sender.

 

Od neho sa vraj rodáčka z Moldavska priučila dídžejingu, ktorý chce predviesť aj na svetovom turné. Lukyanova, ktorá v minulosti tvrdila, že dokáže komunikovať s mimozemšťanmi či cestovať v čase, bude podľa jej slov vystupovať s vlastnými piesňami. Nimi chce publikum nielen zabaviť, ale predovšetkým dostať ich do stavu meditácie spojeného s tancom.

 


Okrem toho si pre fanúšičky a fanúšikov houseu pripravila viacero skladieb, ktoré chce s produkčnou pomocou Sendera vydať na svojej prvej štúdiovke. Ako však prezradila počas rozhovoru pre americký magazín Billboard, nepôjde o typickú tanečnú nahrávku. Piesne totiž naspieva v zabudnutých starovekých jazykoch, ktoré majú u ľudí vyvolať pokojné rozpoloženie. "Moja hudba ľuďom umožní oddýchnuť si a vydať sa na cestu do hĺbok ich vnútra. Dúfam, že to pre nich bude niečo známe, no zároveň zabudnuté. Musíte zavrieť oči a ísť hlbšie, akoby na svete neexistovalo nič iné, len vy a hudba," dodala 30-ročná modelka.

 

img




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies