Ľuďom sa vyhrážali nožíkom a obuškom, vo väzení môžu skončiť na 3 roky

NETKY.SK • 11 Február 2021, 13:13 • 2 min
Ľuďom sa vyhrážali nožíkom a obuškom, vo väzení môžu skončiť na 3 roky

BRATISLAVA - Bratislavská krajská polícia tak informuje skrz sociálne siete.

slovakia

left justify in out

36-ročný Ladislav I. a 33-ročný Martin K.  čelia obvineniu z trestného činu výtržníctva spáchaného formou. spolupáchateľstva Informuje o tom bratislavská krajská polícia na Facebooku. Obvinení muži sa v utorok 9. februára na Stavbárskej ulici v Bratislave na verejnosti nevhodne správali.

 

„Ozbrojení teleskopickým obuškom a nožíkmi po okoloidúcich vykrikovali vulgárnosti a vyhrážali sa im fyzickým napadnutím," uviedla polícia. Jedného z okoloidúcich, ktorý chcel mužom dohovoriť, sa snažili týmito zbraňami napadnúť, muž však z miesta utiekol.

 

NEVEDELI SA ZMESTIŤ DO KOŽE 👊🔪 TAK ICH DO KOŽE ZMESTILI PRIVOLANÍ POLICAJTI 👮‍♂️✋ ➡Obvineniu z trestného činu...

Uverejnil používateľ Polícia SR - Bratislavský kraj Štvrtok 11. februára 2021


Na miesto bola privolaná hliadka Policajného zboru, ktorá mužov zadržala a eskortovala na príslušné policajné oddelenie. Po vykonaní potrebných úkonov boli muži umiestnení do cely policajného zaistenia.

 

„Následným preverovaním bolo preukázané, že obvinený Martin už bol za posledných 24 mesiacov za taký čin odsúdený," uviedla polícia. Obvineným mužom hrozí v prípade preukázania viny za takéto konanie trest odňatia slobody až na tri roky.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miloš Cíbik

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona