Ľudia v írskom mestečku protestovali proti násiliu afrických gangov. Tí tam prišli a smiali sa im

NETKY.SK • 5 December 2017, 11:04 • 2 min
Ľudia v írskom mestečku protestovali proti násiliu afrických gangov. Tí tam prišli a smiali sa im

Minulú stredu sa v írskom mestečku Balbriggan, ktoré leží severne od Dublinu, konal protest občanov proti násiliu zo strany afrických gangov.

slovakia

left justify in out

Víkend predtým totiž gang asi pätnástich mladíkov napadol otca so synom a obaja utrpeli zranenia v tvári.

 

img

 

Podľa miestnych obyvateľov to bola posledná kvapka a preto na minulú stredu zvolali pred policajnú stanicu demonštráciu s výzvou: "Robte niečo s neustálym strachom a problémami s mládežníckymi gangami v našej komunite."

 

img

 

 

Ľudí prišlo niekoľko sto až tisíc, ale aké bolo ich prekvapenie, keď sa útočníci objavili na mieste tiež a smiali sa im. 

 

O demonštrácii písali aj miestne noviny. Zdôraznili, že ľudia, najmä ženy, sa boja po zotmení vychádzať a odnášajú si to aj niektoré obchody v meste, do ktorých ľudia prestali večer chodiť. 

 

Írsky Herald dokonca píše o terore na uliciach a vypisuje len incidenty z posledného obdobia, keď boli obyvatelia mestečka napadnutí v presile. Aj keď veľké médiá etnicitu nespomínajú, fotografie ukazujú na mladíkov afrického pôvodu.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona