Ľudia stratili záujem o bločkovú lotériu

NETKY.SK • 24 Január 2014, 09:33 • 2 min
Ľudia stratili záujem o bločkovú lotériu

BRATISLAVA - Podľa zistení denníka Hospodárske Noviny sa do posledného žrebovania bločkovej lotérie dostalo takmer o polovicu menej bločkov z registračných pokladníc.

slovakia

left justify in out

Národná lotéria, ktorá má pomôcť s  výberom daní, tak zaznamenala najvýraznejší prepad od svojho vzniku. Ten nastal od 24. decembra 2013. Spoločnosť Tipos, ktorá lotériu prevádzkuje, vidí za poklesom práve vianočné sviatky. "Pokles v období Vianoc je prirodzený", povedal pre denník generálny riaditeľ Tiposu Ladislav Kriška. Odborníci však podľa denníka tvrdia opak. Podľa nich po počiatočnom ošiali ľudia vytriezveli. Šanca vyhrať je nízka a podľa analytika agentúry pre prieskum trhu Terno Ľubomíra Drahovského ľudia zistili, že sa im bločky registrovať neoplatí. Očakáva, že ich počet ešte klesne, píše denník v článku s názvom "Prvotný ošiaľ z bločkovej lotérie náhle ochladol".



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies