Ľudia si už môžu staviť na meno potomka princa Williama

NETKY.SK • 5 December 2012, 08:08 • 2 min
Ľudia si už môžu staviť na meno potomka princa Williama

Ľudia si už môžu staviť na meno potomka princa Williama - Zaujímavosti Na správu o tehotenstve manželky princa Williama už stihli zareagovať aj stávkové spoločnosti. Najpravdepodobnejšími menami pre kráľovského potomka sú podľa najväčšej stávkovej kancelá

slovakia

left justify in out

imgNa správu o tehotenstve manželky princa Williama už stihli zareagovať aj stávkové spoločnosti. Najpravdepodobnejšími menami pre kráľovského potomka sú podľa najväčšej stávkovej kancelárie v Európe Paddy Power krstné mená Mary, Victoria alebo John s pravdepodobnosťou 8 ku 1. Do úvahy pripadajú aj mená Diana či Frances s pravdepodobnosťou 9 ku 1 alebo Charles, Philip, Anne a George s možnosťou 10 ku 1. Podľa Paddy Power je šanca 20 ku 1, že sa narodí dcéra, ktorá dostane meno ako jej mama - Catherine. Stávková spoločnosť Ladbrokes dala tomuto menu pravdepodobnosť 16 ku 1. Ľudia si môžu tipnúť aj meno Britney, na ktoré je však stanovená pravdepodobnosť 500 ku 1. Rovnako pravdepodobné je, že sa Catherine napokon na budúci rok narodia štvorčatá. V spoločnosti William Hill sa dá tipnúť aj to, či sa v prípade narodenia dcéry slečna dostane na obálku magazínu Vogue ešte pred dovŕšením osemnásteho roku života, a tiež to, či v prípade chlapca z neho bude futbalová hviezda.
   Tehotenstvo Catherine v pondelok oficiálne potvrdilo tlačové oddelenie formálneho sídla britskej kráľovskej rodiny St James's Palace. "Ich kráľovská výsosť vojvoda a vojvodkyňa z Cambridgeu sú šťastní, že môžu oznámiť, že vojvodkyňa z Cambridgeu čaká dieťa," uviedli zástupcovia paláca. Catherine je ešte len v počiatočnom štádiu tehotenstva, no s jeho zverejnením sa poponáhľali po tom, čo 30-ročnú manželku princa Williama v pondelok ráno hospitalizovali pre nadmerné dávenie v prvých mesiacoch tehotenstva (hyperemesis gravidarum). Catherine by mala v súkromnej Nemocnici Kráľa Eduarda VII. v Londýne zotrvať niekoľko dní. Z verejného života sa však môže stratiť aj na dlhšie. Diagnóza hyperemesis gravidarum totiž niekedy spôsobí aj viac ako 40 dní trvajúce dávenie, pričom rôzne zdravotné problémy môžu u ženy pretrvávať až do pôrodu. 
   Catherine a William sa stretli v roku 2001 na univerzite v Škótsku. Pár tvoria od roku 2003. Zásnuby sa konali v októbri 2010, princ svojej nastávajúcej daroval 18-karátový zafírový prsteň, ktorý patril jeho matke. Svadba roka, ako ju označili médiá, sa konala 29. apríla 2011. Ženích navliekol neveste na prst obrúčku z Waleského zlata, ktoré darovala svojmu vnukovi kráľovná Alžbeta II. krátko po jeho zásnubách. Catherine, rovnako ako princezná Diana v roku 1981, nesľúbila Williamovi pred oltárom poslušnosť, ale "lásku, podporu, úctu a starostlivosť". Dvojicu sobášila hlava anglikánskej cirkvi - Arcibiskup z Canterbury Rowan Williams. 

Zdroj: SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies