Ľudia sa môžu tešiť na novú atrakciu v Bratislave!

NETKY.SK • 6 Apríl 2018, 07:42 • 2 min
Ľudia sa môžu tešiť na novú atrakciu v Bratislave!

BRATISLAVA – Na Devínskej Kobyle sa postaví vyhliadková veža, ktorá bude mať výšku celkom 530 metrov nad morom. Návštevníci z dovidia až do Viedne či na Alpy.

slovakia

left justify in out

Vyhliadková veža by mala byť hotová na jeseň 2018. Keďže sa bude nachádzať v nádhernom prostredí na Devínskej Kobyle, očakáva sa, že bude medzi “výletníkmi“ veľmi obľúbená a vyhľadávaná. Vyjadril svoje očakávania starosta Milan Jambor. Informoval o tom portál etrend.sk.

 

O vystavaní vyhliadkovej veže sa diskutovalo už dlhšiu dobu a už dnes je rozhodnuté, že ju postavia. K veži povedie cesta po ktorej sa hravo dostane aj na bicykli a bude sa môcť kochať na Zobor, Viedeň či majestátne Alpy.

 

Na stavbu 21,27 metrovej veže sa vyčlenilo 250-tisíc eur. Bude pozostávať z oceľovej konštrukcie, schodiska a vyhliadkovými plošinami.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies