Ľudí nepriťahuje len výzor, sexi sú tieto vlastnosti!

NETKY.SK • 24 Apríl 2019, 13:45 • 2 min
Ľudí nepriťahuje len výzor, sexi sú tieto vlastnosti!

Počuli ste už, že to, čo vyžarujete, je často podstatnejšie ako samotný výzor? Niečo na tom zrejme je...

slovakia

left justify in out

Hovorí sa, že krása vychádza zvnútra. A je to svätá pravda. Myslia si to totiž aj odborníci. Tí na základe svojich štúdií určili tri najviac sexi aspekty, ktoré nás k inému človeku priťahujú bez ohľadu na to, ako fyzicky vyzerá.

 

Krásu vníma každý z nás inak, máme rozdielny vkus, niekomu sa páči to, inému ono. Existujú však isté psychologické predpoklady, ktoré sú univerzálne príťažlivé pre všetkých. Prvým z nich je optimizmus. Už pri pohľade na usmiateho človeka je nám ľahšie na duši. Z pozitívne naladeného jednotlivca idú akési „vibrácie“, ktoré nás dokážu nielen zaujať, ale aj priťahovať. S kým by ste si radšej zašli na kávu, s niekým večne nespokojným a namrzeným, alebo so „slniečkom“, čo všetko vníma s dávkou nadhľadu a pokoja?

 

img

 

Niektorí z nás sa narodili ako tichší a utiahnutejší, iní nemajú s ničím problém a okamžite sa s každým vedia dať do reči. Túto vlastnosť v sebe nedokážeme úplne ovplyvniť, je to skrátka náš individuálny temperament. Vo všeobecnosti vraj ale platí, že primeraná dávka extrovertnosti, teda žiadne prehnané afektovanie, len prirodzená a priateľská zhovorčivosť a iniciatíva, je vnímaná ako príťažlivá.

 

img

 

Nezanedbateľnú úlohu v tom, ako nás okolie vníma, tvorí aj sebavedomie. Samozrejme, egocentrikov nikto nemá rád, no zdravá miera sebaistoty je naopak niečím, čo sa ľuďom páči. Dokazuje to totiž, že ste so sebou spokojný, že ste vyrovnaný a v hlave to máte dobre usporiadané.

 

img

 

A čo vedci vyhodnotili ako niečo, čím náklonnosť druhých úplne „zabijete“? Sú to lenivosť, nedostatok zmyslu pre humor, ale aj permanentná únava, ktorou uberáte chuť do života celému svojmu okoliu.  

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona