Ľudí na zastávke zrazila dodávka!

NETKY.SK • 31 Marec 2021, 11:28 • 2 min
Ľudí na zastávke zrazila dodávka!

Pri električkovej zastávke v Prahe zrazila dodávka 5 ľudí. Informuje o tom TN.cz.

slovakia

left justify in out

Pri zastávke Vojenská nemocnice museli zasahovať záchranári, ktorí zároveň aktuaizovali pôvodné informácie o štyroch zranených. Medzitým polícia  zverejnila aj informácie o možnej príčine nehody, ktorou by mali byť zdravotné problémy vodiča dodávky. Práve on by mal byť aj šiestym zraneným.

„Na základne prvotného vyšetrovania policajti zistili, že príčinou dopravnej nehody bola zdravotná indispozícia vodiča dodávky," informovali policajti prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter. „S najväčšou pravdepodobnosťou mal vodič dodávky počas jazdy zdravotné komplikácie, pre ktoré vošiel do protismeru. Následne sa stretol s piatimi osobami a troma osobnými autami," spresnila policajná hovorkyňa Violeta Siřišťová. 

 

Test na alkohol bol u šoféra dodávky negatívny.


„Na miesto sme vyslali tri posádky rýchlej záchrannej služby, lekársku posádku, leteckých záchranárov a inšpektora. Traja ľudia utrpeli stredne vážne zranenia, jeden človek je zranený ťažko," informovali záchranári po pol desiatej. „Podľa najnovších informácií je na mieste celkom šesť zranených osôb, z toho štyri so stredne vážnymi poraneniami a dve s vážnymi," upravili po polhodine informácie o počte zranených s tým, že na miesto poslali ďalšiu posádku záchranárov.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miloš Cíbik

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona