Lucie Vondráčková bude rodiť v Kanade

NETKY.SK • 9 Február 2015, 07:55 • 2 min
Lucie Vondráčková bude rodiť v Kanade

OTTAWA - Česká speváčka Lucie Vondráčková porodí druhé dieťa v Kanade, kde žije s manželom, hokejistom Tomášom Plekancom a synom Matyášom.

slovakia

left justify in out

Tridsaťštyriročná interpretka to prezradila v rozhovore pre Rádio Impuls. "Nerozhodla som sa, že budem rodiť v Kanade, jednoducho tam budem. Vychádza to na obdobie, keď tam väčšinou sme. Tu sa mamičkám určite rodí výborne, pretože myslím, že služby ako zdravotníctvo sú u nás geniálne, to sa nedá ani porovnať. Ale nie je to o výbere. Budem tam so svojou rodinou," povedala speváčka a dodala, že do Českej republiky sa po pôrode tak skoro nechystá.

 

Rodáčka z Prahy a 32-ročný hokejista sa zosobášili 17. júna 2011 a spomínaný syn Matyáš sa im narodil 4. decembra toho istého roka. O tom, že pár čaká druhý prírastok do rodiny, sa klebetilo už dlhšie. Speváčka však správy potvrdila minulý týždeň s tým, že je približne v polovici tehotenstva. 

Lucie Vondráčková sa venuje okrem spevu aj herectvu a dabingu. Oceňovaná interpretka zatiaľ naposledy ponúkla album Duety (2014). Účinkovala v muzikáloch Excalibur, Tajemství, Starci na chmelu či Ať žije rokenrol!, zahrala si vo filmoch ako Nejasná správa o konci sveta (1997), Šmankote, babičko, čaruj! (1998), Post Coitum (2004), Snowboarďáci (2004), Bathory (2008) alebo v trilógii Babovřesky (2013, 2014, 2015) Zdeňka Trošku. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona