Lucie Bílá vystúpi cez víkend v Bratislave

NETKY.SK • 8 Apríl 2016, 08:18 • 2 min
Lucie Bílá vystúpi cez víkend v Bratislave

BRATISLAVA - Česká speváčka Lucie Bílá sa pri príležitosti životného jubilea predstaví 9. a 10. apríla v Bratislave, kde odohrá tri narodeninové koncerty s názvom Fifty Fifty.

slovakia

left justify in out

Osemnásťnásobnú zlatú slávicu bude na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu sprevádzať symfonický orchester, pričom po jej boku sa predstaví tiež viacero hostí. Nebudú chýbať Robotická kapela, skupiny Mirror Family a Big Names, tanečné formácie The Pastels a Ladylicious, výtvarník narábajúci so svetlom Alex Dowis, akrobati z Vertigo alebo český klavirista Petr Malásek. Ako legendárna interpretka prezradila, pôjde o vskutku veľkolepú šou, ktorá publikum určite milo prekvapí. "Myslím si, že ľudia uvidia niečo, čo ešte asi nevideli. Ja som toho zažila už veľa, ale niečo také zrejme nie. Bude tam veľká výprava a štyri pódiá. Príde tam aj veľa hostí, či už sú to lietajúci bubeníci, cirkus, svetlomaliar Alex Dowis, štyridsať tanečníkov alebo päť hudobných skupín," uviedla v rozhovore pre agentúru SITA.


Z príprav a prevedenia koncertov, ktoré má na starosti režisér Jeffo Minařík, bola spočiatku prekvapená aj samotná speváčka. "Keď som po prvý raz išla na skúšku, premýšľala som nad tým, prečo mi zaväzujú oči. Chceli vidieť môj prvotný šok z toho, čo zbadám. Keď mi odkryli oči, tak mi naozaj spadla sánka, pretože je to niečo nevídané," povedala.

 

Ako však priznala, na jedinečnú šou sa nielen teší, ale má pred ňou aj rešpekt, a obavy neobídu ani takú skúsenú interpretku, akou je ona. "Dúfam a urobím všetko pre to, aby som bola v kondícii ako nikdy. Ale mám, samozrejme, aj strach, no viem s ním už narábať. On udrží človeka v nejakej pokore a rešpekte voči tomu, čo robí a voči ľuďom, ktorí tam prídu. Mám však strach z jednej veci, a to, že keď prídu ľudia a začnú kričať, zosypem sa. Ja som hrozne emotívny človek," poznamenala dodávajúc, že pôjde na maximum a do svojich vystúpení vloží úplne všetko. "Potrebujem sa udržať celý víkend v nejakom pragmatickom myslení a rozložiť si sily, aby som to proste zvládla. Rozhodla som sa, že nech sa deje čokoľvek - aj keby som mala chodiť po štyroch, dám ľuďom to, po čo si prišli," uzavrela rodáčka z Otvovíc.


Počas každého koncertu by malo odznieť 25 piesní vrátane jej najväčších hitov či nových špeciálne zaranžovaných skladieb. Špecialitou šou však bude predovšetkým predstavenie jej najnovšieho albumu Hana, ktorý producentsky zastrešil Martin Šrámek a hosťujú na ňom aj speváčky Katarína Knechtová a Celeste Buckingham. Novinka prichádza na slovenský trh už dnes, teda deň po speváčkiných 50. narodeninách.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona