Lucie Bílá vo veľkom smútku: Zomrela jej mama

NETKY.SK • 11 Február 2016, 12:00 • 2 min
Lucie Bílá vo veľkom smútku: Zomrela jej mama

PRAHA - Speváčka Lucie Bílá prežíva smutné obdobie. Zomrela jej milovaná matka Hana Zaňáková (†76). Speváčkina mama bojovala už dlhšiu dobu so zdravotnými problémami.

slovakia

left justify in out

Lucie Bílá to oznámila svojim fanúšikom prostredníctvom Facebooku. “Mamičky by mali byť nesmrteľné… Dnes mi naozaj nie je do spevu”, napísala na sociálnej sieti a priložila fotku sviečky.  Jej fanúšikovia jej začali hneď kondolovať. Všetci na jej mamičku spomínajú ako na úžasnú dámu.

 

Maminky by měly být nesmrtelné… Dnes mi opravdu není do zpívání.

Posted by Lucie Bílá on 10. február 2016

 

Speváčka vyhlásila smutnú správu miestnym rozhlasom v Otvoviciach, kde Lucie žije. „Hlásili, že pani Zaňáková cez víkend zomrela a že pohreb bude len v kruhu rodinnom,“ povedal denníku Blesk výčapný v miestnom pohostinstve.

 

Pred dvomi rokmi prekonala mamička Lucie Bílej mozgovú príhodu, pri ktorej krvácala do mozgu. Nikto netušil, či sa vôbec po operáci prebudí. Dva týždne bola v kóme a speváčka ju starostlivo navštevovala v nemocnici každý deň. Ale stal sa zázrak a mamička sa prebudila. O ďalších osem mesiacov však prišla ďalšia mŕtvica.

 

“Je to asi najhorší stav, ktorý som kedy mala. Myslela som, že to jednoducho nedám, že odídem za ňou. Viem, že som dospelá, že by som mala mať rozum, ale ja som nemohla vydať ani hlások. Cítila som ako sa mi varí krv” popísala Lucie Bílá.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies