Lucie Bíla si na pokračovaní Černobílého turné aj zaspomína

NETKY.SK • 17 September 2014, 17:54 • 2 min
Lucie Bíla si na pokračovaní Černobílého turné aj zaspomína

BRATISLAVA - Česká speváčka Lucia Bílá si na pripravovanom pokračovaní Černobílého turné zaspomína aj na úspešné minuloročné koncerty.

slovakia

left justify in out

Obľúbená interpretka na dnešnej tlačovej konferencii prezradila, že jej bolo ľúto, že v rámci šnúry minulý rok odohrala len 11 koncertov. "Prišlo mi to ako veľká škoda. Rada by som takto hrala celý rok. Chvalabohu boli ľudia, ktorí to nevideli a chceli, a potom boli ľudia, ktorí to chceli vidieť znova. Tak som pre nich vymyslela, že sa to celé zopakuje. A ja si tak zaspomínam na minulý rok," uviedla Bílá, ktorá na jeseň pre slovenské publikum prichystala dve vystúpenia.

 

Štyridsaťosemročná interpretka tiež vysvetlila, že žiadne zmeny v dramaturgii očakávaných koncertov neplánuje. "Ja by som nemenila to, čo funguje. Sú tam rovnakí hostia, tri hudobné telesá, dve tanečné skupiny. Mám tam aj svetlomaliara a skvelého bubeníka," priblížila speváčka. Ako upozornila, jedinou zmenou bude predskokanka. Tentoraz sa tejto úlohy zhostí Sabina Křováková. 

 

Bílá taktiež uviedla, že počas koncertov vznikne videozáznam. "Maliar Vladimír Komárek hovorí, že čo sa napíše či nakrúti, nemusí sa pamätať. A ja som nechcela, aby ľudia na moje turné zabudli. Teším sa, že tak z toho vznikne niečo pre mojich fanúšikov," vyjadrila sa Bílá. 

 

Vlani sa niekoľkonásobná držiteľka Zlatého slávika v rámci Černobílého turné na Slovensku predstavila tiež dva razy - v Bratislave a Košiciach. Na sérii koncertov sa podieľali aj režisér Jeffo Minařík a choreograf Miňo Kereš, pričom medzi hosťami sa objavili Alex Dowis či The Pastels. Bílá divákom ponúkla skladby ako Jinak to nebude, Hvězdy jako hvězdy, Jsi můj pán, Amor Magor, Láska je láska či Vyznanie Mariky Gombitovej. S Černobílym turné 2014 vystúpi speváčka 21. októbra v košickej Steel Aréne a dva dni nato v Slovnaft Aréne (Zimný štadión Ondreja Nepelu) v Bratislave. 

 

Termíny koncertov Černobílého turné 2014: 
15. októbra 2014 – Tipsport Aréna, Praha 
17. októbra 2014 – ČEZ Aréna, Pardubice 
19. októbra 2014 – ČEZ Aréna, Ostrava 
21. októbra 2014 – Steel Aréna, Košice 
23. októbra 2014 – Slovnaft Aréna (Zimný štadión Ondreja Nepelu), Bratislava



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona