Lucie Bílá relaxuje na pódiu

NETKY.SK • 12 Apríl 2016, 08:48 • 2 min
Lucie Bílá relaxuje na pódiu

BRATISLAVA - Česká speváčka Lucie Bílá si najlepšie oddýchne na pódiu. Pre 50-ročnú interpretku totiž spievanie predstavuje poslanie od Boha, pri ktorom si odpočinie aj napriek náročnému harmonogramu.

slovakia

left justify in out

"Autogramiáda, behanie po rádiách, rozhovory, hodiny v štúdiu alebo v posilňovni, to je ťažké. Ale keď prídete na pódium, to vás samo o sebe dobije. Pódium je vzácne miesto, kde vás všetko prestane bolieť a zabudnete na to, že vás niečo trápi," povedala v rozhovore pre agentúru SITA.


Rodáčka z Otvovíc si však dobíja energiu aj inými spôsobmi a voľné chvíle si spestruje napríklad ručnými prácami. Ako prezradila, najradšej sa venuje dobročinnej výrobe šperkov či hračiek. "Ak tým môžem niekomu pomôcť, je to naozaj bomba. Napríklad, môjho posledného plyšového medveďa, ktorého som sama ušila, vydražili za 50-tisíc korún. Alebo môj posledný ruženec, ktorý zhodou okolností vydražili v Bratislave, vyniesol päťtisíc eur," uviedla.


Osemnásťnásobná zlatá slávica veľmi rada trávi čas v prírode, pričom útočisko našla v Českom raji. "Relaxujem v Českom raji, medzi zvieratkami, kde mám chalupu a pri nej kone. Čerstvo tam mám aj štyri malé ovečky, ktoré sa nedávno narodili, a štyri dospelé ovce. Chodievam tam a kŕmim ich," priblížila svoje obľúbené miesto, kde strávila aj Silvester.


"O polnoci som šla medzi ovce a vzala si pohár obľúbeného piva. Pozerala som sa dole údolím na ohňostroj a cítila som sa šťastná. Zvláštne šťastná a vyrovnaná ako nikdy," priznala dodávajúc, že aj momentálne prežíva krásne obdobie. "Nejakým spôsobom som so všetkým vyrovnaná. S tým, ako vyzerám alebo s chybami, ktoré mám a ktoré stále neviem odstrániť. Je to zvláštne, krásne obdobie, keď mám pocit, že som znova na začiatku," uzavrela.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona