Lucie Bílá je v nemocnici, museli ju operovať

NETKY.SK • 24 Apríl 2012, 11:19 • 2 min
Lucie Bílá je v nemocnici, museli ju operovať

Lucie Bílá je v nemocnici, museli ju operovať - Celebrity Českú speváčku Luciu Bílú odviezla v nedeľu záchranka do nemocnice, kde sa musela okamžite podrobiť operácii. Lekári totiž zistili, že jej praskla cysta na vaječníku.

slovakia

left justify in out

img

Českú speváčku Luciu Bílú odviezla v nedeľu záchranka do nemocnice, kde sa musela okamžite podrobiť operácii. Lekári totiž zistili, že jej praskla cysta na vaječníku. Hviezde prišlo zle po sobotnom koncerte s kapelou Arakain. Na hotelovej izbe mala bolesti, ktoré boli také neznesiteľné, že bolo nutné zavolať záchranku. Lekári jej cystu vybrali a organizmus vyčistili, aby nedostala otravu krvi. "Áno, Lucka leží po zákroku v nemocnici," potvrdil pre denník Blesk speváčkin manažér Jiří Kouble. Túto informáciu pre Blesk potvrdila aj Marcela Košanová, ktorej Bílá dnes mala krstiť knihu Kuchařka pro čarodějky aneb Jak vykouzlit domácí štěstí. "Včera mi volal Luckin partner Petr. Povedal mi, čo sa stalo a že sa Lucka veľmi ospravedlňuje. Dnes ráno mi volala sama Lucinka, že je jej zle. Je mi jej veľmi ľúto," uviedla Košanová.

Štyridsaťšesťročná česká speváčka a muzikálová herečka Lucie Bílá, občianskym menom Hana Zaňáková, je 14-násobnou víťazkou ankety Český slavík v kategórii Speváčka. Účinkovala v muzikáloch Dracula, Krysař, Johanka z Arku, Němcová!, Carmen a ďalších, a zahrala si vo filmoch Princezna ze mlejna (1994), Král Ubu (1996), Čas dluhů (1998) alebo Líbáš jako Bůh (2009). Medzi jej najznámejšie piesne patria Láska je láska, Trouba, eSeMeS a mnohé ďalšie.

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies