Lucie Bílá cestou na koncerty háčkuje

NETKY.SK • 23 September 2015, 09:54 • 2 min
Lucie Bílá cestou na koncerty háčkuje

BRATISLAVA - Česká speváčka Lucie Bílá si zvyčajne dobíja energiu počas presúvania sa medzi koncertmi.

slovakia

left justify in out

„Odpočívam cestou.  Keď mám večer iba koncert, tak to považujem za voľný deň, pretože na tom javisku relaxujem. Keď mám v ruke mikrofón, je to moja najšťastnejšia chvíľa. Unavujú ma skôr tie veci okolo,“ priznala speváčka v rozhovore pre agentúru SITA.


Voľné chvíle si spestruje háčkovaním. „Keď mám pred sebou dve hodiny cestu, sadnem si do auta, pustím si nejaký film, vytiahnem háčkovanie a hrám sa na voľno. Háčkujem srdiečka pre Konto Bariéry. Už som ich uháčkovala tisícky, čo je niekoľko vozíkov a ďalších potrebných vecí pre ľudí s hendikepom a teraz som najnovšie špecialistka na korále. Háčkujem korále a rozdávam ich. Upratovačky a pracovníci v hoteloch dostanú odo mňa zakaždým korále alebo ich rozdávam na ulici. Raz som ich darovala dokonca pánovi policajtovi, ktorý dal môjmu vodičovi pokutu,“ zasmiala sa. „Rada robím radosť a zároveň je to pre mňa relax, pretože keď niečo robia ruky, tak sa nezamestná hlava. Ešte zaberá aj sudoku, to tiež odporúčam, ale háčkovanie ma baví asi najviac,“ dodala Bílá.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona