Lucia Žitňanská spolupracuje s advokátskou kanceláriou

NETKY.SK • 7 Január 2013, 11:31 • 2 min
Lucia Žitňanská spolupracuje s advokátskou kanceláriou

Lucia Žitňanská spolupracuje s advokátskou kanceláriou - Politika Predsedníčka poslaneckého klubu SDKÚ-DS a exministerka spravodlivosti Lucia Žitňanská sa stala novou posilou advokátskej kancelárie TaylorWessing e/n/w/c advokáti. Rozhodnutie Žitňanskej sp

slovakia

left justify in out

imgPredsedníčka poslaneckého klubu SDKÚ-DS a exministerka spravodlivosti Lucia Žitňanská sa stala novou posilou advokátskej kancelárie TaylorWessing e/n/w/c advokáti. 

Rozhodnutie Žitňanskej spolupracovať vzniklo podľa kancelárie po tom, ako sa politička a poslankyňa NR SR rozhodla obnoviť si svoju advokátsku licenciu s cieľom nestratiť kontakt so "živým" právom.

Právnici advokátskej kancelárie novú odborníčku na právo obchodných spoločností a hospodársku súťaž vítajú. 

"Naša advokátska kancelária bola, je a bude v maximálnej možnej miere apolitická. S Luciou Žitňanskou nás však spájajú spoločné etické a morálne hodnoty, pohľad na problémy v súdnictve, legislatíve a na boj s korupciou. Vážime si ju predovšetkým ako autoritu v obchodnom práve," uviedol partner kancelárie Andrej Leontiev. Žitňanská je spolupracujúcou advokátkou kancelárie od nového roka.

"Áno, obnovila som si advokátsku licenciu, pretože aj pre seba aj pre svoju prácu považujem za dôležité byť v kontakte s praxou, nech viem, ako ide život," reagovala pre TASR. Žitňanská, ktorá sa pred časom vzdala postu šéfky SDKÚ-DS v Bratislave, aby sa mohla naplno venovať novej funkcii na čele poslaneckého klubu, tvrdí, že stále platí, že nie je priateľom viacerých verejných funkcií. "To platí, verejnú funkciu mám len jedinú. Toto sú súkromné aktivity," dodala.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies