Lucia Šoralová čaká s Ondřejom Soukupom druhé dieťa!

NETKY.SK • 11 Apríl 2014, 15:17 • 2 min
Lucia Šoralová čaká s Ondřejom Soukupom druhé dieťa!

PRAHA - Slovenská speváčka Lucia Šoralová je tehotná. Rodáčka z Bratislavy čaká druhého potomka s dlhoročným partnerom, hudobníkom a producentom Ondřejom Soukupom, s ktorým už vychováva dvojročnú Rebeku. Šoralová plánuje zvoľniť tempo najmä na doskách domovského divadla Kalich.

slovakia

left justify in out

"Áno, som v inom stave. Johanku z Arku - Pannu orleánsku si v máji z pochopiteľných dôvodov nezahrám, ale v muzikáli Mauglí budem hrať až do konca divadelnej sezóny," uviedla budúca dvojnásobná mamička.

Michal Kocourek zo spomínaného divadla prezradil, kto prevezme Šoralovej úlohy. "Muzikál Mauglí sa stal veľkým diváckym hitom, určite teda zostane v repertoári aj v ďalšej sezóne. S Luciou sme sa dohovorili, že sa ku svojej úlohe matky vlčice vráti ihneď, ako to pôjde. V nej alternuje Vendula Příhodová, ktorá o svojom talente teraz čerstvo presvedčila tiež v súťaži Hlas Česko Slovenska. Ďalšiu Luciinu rolu, Johanku z Arku, bude naďalej hrať len Bára Basiková," prezradil. 

 

Lucia Šoralová v minulosti účinkovala v muzikáloch Vlasy, Krysař, Dracula či Hamlet a na divadelných projektoch spolupracovala s Danielom Landom či s Michalom Horáčkom. V roku 2002 vydala prvý sólový album Zblízka a o tri roky ďalší s názvom Púšť, na ktorom spolupracovala aj s iránsko-švédskym spevákom Arashom. Vďaka ostatnej nahrávke O lásce, cti a kuráži (2012) ju kritika označila za "pokračovateľku Hany Hegerovej a budúcnosť českého šansónu". 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies