Lucia Siposová má nabité leto

NETKY.SK • 22 Júl 2015, 13:11 • 2 min
Lucia Siposová má nabité leto

BRATISLAVA - Slovenská herečka Lucia Siposová si užíva leto plné výletov.

slovakia

left justify in out

„Mám veľmi hektické leto, plné krátkych výletov, balenia a vybaľovania. Bola som na úžasnom divadelnom workshope v Nitre s jednou americkou divadelnou skupinou, cez víkend som relaxovala v Trenčianskych Tepliciach a stihli sme aj veľkú rodinnú stretávku u nás v Bratislave,“ prezradila atraktívna brunetka, ktorá chvíľky oddychu strieda s plným pracovným nasadením. „V prestávkach medzi cestami nakrúcam nové časti Divokých koní a český film Teorie tygra,“ uviedla herečka v rozhovore pre agentúru SITA.

 

Autorka bestsellerov o Anči Pagáčovej má okrem toho v diári zakrúžkovaných ešte niekoľko dôležitých termínov. „Chcela by som si ešte odskočiť na svadbu do Prahy a na expo do Milána,“ prezradila. „Som kompletne rozplánovaná, ale je to fajn. Moja predstava ideálnej dovolenky je však odstrihnúť sa aspoň na mesiac, doslova aj prenesene,“ usmiala sa Siposová. „Teším sa, ako zas v zime vyrazím do tepla na nejakú dobrodružnú cestu,“ dodala.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies