Lucia Krajčovič majsterkou sveta v thajboxe

NETKY.SK • 21 September 2013, 09:18 • 2 min
Lucia Krajčovič majsterkou sveta v thajboxe

TRNAVA - Slovenská thajboxerka Lucia Krajčovič sa stala v piatok majsterkou sveta organizácie WKU v hmotnostnej kategórii do 55 kg.

slovakia

left justify in out

V mestskej športovej hale v Trnave zdolala jednomyseľným verdiktom rozhodcov Marinu Zujevovú z Portugalska. Dvadsaťšesťročná členka klubu Hanuman Gym Bratislava pôsobila celých päť 3-minútových kôl lepším dojmom, skúsenejšiu súperku preboxovala a i jej kopy boli častejšie a presnejšie. Zujevová, pôvodom z Ruska, sa niekoľkokrát pokúsila prekvapiť lakťom z otočky, slovenská "Pretty Beast" však tieto situácie zvládla a po zápase sa mohla tešiť z veľkého víťazstva. "Som veľmi šťastná. Trénujem sedem rokov a toto je určite môj najväčší úspech. Súperka bola kvalitná, duel náročný, ale aj vďaka výdatnej podpore divákov som to dokázala," uviedla po zápase Krajčovič, ktorá v tomto roku stihla získať tiež titul majsterky Európy WKF. Podujatie Hanuman Cup 19 ponúklo okrem iného tiež ďalšie dva titulové zápasy. Marko Novák získal titul juniorského majstra Európy WKU víťazstvom nad Maďarom Miklósom Herczkom, ktorý po zranení v treťom kole nemohol pokračovať v zápase. Menej sa už darilo Tomášovi Kohoutovi, ktorý v dueli o opasok pre európskeho šampióna WKU podľahol na body poľskému bojovníkovi Alexandrovi Krukovi.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies