Lucia Hablovičová sa stala mamou

NETKY.SK • 25 Február 2013, 12:55 • 2 min
Lucia Hablovičová sa stala mamou

Lucia Hablovičová sa stala mamou - Celebrity Bývalá riaditeľka súťaže krásy Miss Slovensko Lucia Hablovičová porodila prvé dieťa. Ako informoval portál Topky.

slovakia

left justify in out

img

Bývalá riaditeľka súťaže krásy Miss Slovensko Lucia Hablovičová porodila prvé dieťa. Ako informoval portál Topky.sk, chlapček Theo sa narodil v nedeľu. "Včera sme sa stali šťastnými rodičmi malého Thea,” potvrdila v pondelok Topkám čerstvá mamička, ktorá nechcela prezradiť žiadne podrobnosti. "Zatiaľ sa chceme tešiť len v kruhu najbližších,” vysvetlila. Chlapčekovým otcom je Hablovičovej priateľ, ružomberský podnikateľ Roman.

Tridsaťpäťročná Lucia Hablovičová je rodáčkou z Bratislavy. Vyštudovala pedagogiku a svoju kariéru v šoubiznise odštartovala ako modelka. Neskôr pôsobila ako moderátorka a dramaturgička relácie Smotánka, kde ju vystriedala Erika Judínyová a v roku 2005 sa stala riaditeľkou Miss Slovensko. Na tomto poste zotrvala do roku 2010, ale až vlani ju nahradila Magdaléna Šebestová. Hablovičová, ktorá založila občianske združenie Svetluška na pomoc malým deťom a starším ľuďom, má za sebou vzťah s bývalým moderátorom Rastislavom Žitným. Ten si momentálne odpykáva dvojročný trest odňatia slobody za zavinenie smrti päťročného chlapca pri autonehode.

Zdroj: SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies